Maria och Peter Siberg

Det är vi som ligger bakom podcasten och startade den för att kunna sprida glädjen på och runt dansgolven.

Vi har båda dansat till och från sedan tonåren, då främst bugg även om vår allra största danspassion är foxtrot med mycket fart och öppen fattning.

Under åren har vi gått kurser, dansat socialt, dansat för motion, tävlingstränat, tävlat, tittat på dans på film och på dansikal.

Då dans är vår stora passion och hobby gillar vi att prata med andra och varandra om dans och att höra andra prata om dans, därav växte idén att starta en podcast. Kanske finns det fler som vi som gillar att lyssna på andra som pratar om dans ur många olika perspektiv?

Sedan 2012 har vi varit ett par men har varit vänner och dansat tillsammans då och då sedan 1990.
När vi gifte oss valde vi att dansa in till gästerna, det såg ut så här och var en helt fantastisk upplevelse:Sedan dess har vi gått många kurser tillsammans bland annat för Tony Irving, Cecilia Ehrling Danermark, Tobias Wallin och Helena Fransson och många fler.

Dansintresset har gjort oss helt fascinerade av Let´s Dance och vi har sett programmen live över tio gånger genom åren. Det är en helt fantastisk upplevelse som ger en helt annan känsla än att se det genom TV-rutan. Det kan verkligen rekommenderas. Biljetter till Let´s Dance släpps på deras facebooksida när det närmar sig säsongsstart.

Vår podcast är en podcast om passionen till dans och glädjen på och runt dansgolven. Vi poddar med motionsdansare, tävlande, tränare och andra som har passion för dans på ett eller annat sätt.

Stäng meny
×